Fysio Maaike | Fysiotherapie Beweeg en Ontspan

Meer balans en meer vitaliteit?

Doe dan mee met een vrijblijvende proefles van mijn  unieke groepstraining "Beweeg en Ontspan Indoor" en/of "Beweeg en Ontspan Outdoor".

In een relaxte sfeer Beweeg en Ontspan je op jouw eigen niveau, ook met eventuele blessures of klachten.

Hierdoor kom je beter in balans, ervaar je meer vitaliteit en verlaat je de les Fit en Relaxed!

Natuurlijk onder begeleiding van mij, Fysio Maaike

Direct toegang

Voordelen van mijn unieke groepstraining

Beweeg op jouw eigen niveau

Altijd gegeven door mij,

Fysio Maaike

groepstraining-binnen-zoetermeer

Beweeg en Ontspan

lichaam en geest

Bianca Hegy, 62 jaar

“Ik zocht een vaste sportavond met bewegen op muziek en een docent die kan motiveren. Dit alles vind ik bij Maaike die enthousiast de les beweeg en ontspan indoor geeft. Ze geeft advies bij de oefeningen, die afwisselend staand of op de mat gedaan worden en daarbij schalt er goede muziek uit de box. Wat nieuw voor mij is, zijn de ontspanningsoefeningen tussendoor, maar ik merk dat dat erg prettig is en leert me ook bewuster naar mijn lichaam te luisteren. De les beweeg en ontspan indoor is heel gevarieerd en zelfs evenwichtsoefeningen komen aan bod. Daarbij geeft Maaike met veel energie de les en doet ook zelf mee. Ze motiveert iedereen persoonlijk en ik vind het een heel prettige manier van sporten en bewust met je lichaam bezig zijn. Elke week kom ik er weer moe maar blij vandaan want er hangt een goede energie tussen de groep en Maaike. Een aanrader dus en ik zou zeggen kom een keer naar de proefles”

Irma de Bruin, 37 jaar

“Sinds april 2017 ben ik gestart met de Beweeg en Ontspan indoor trainingen bij Maaike. Na eerst een proefles te hebben gevolgd merkte ik gelijk dat dit echt iets voor mij is. De lessen zijn zeer afwisselend en elke spiergroep word elke training weer getraind. Door de intensieve series af te wisselen met de ontspanning is het goed vol te houden. Na een keer of 7 merk ik gewoon dat het makkelijker vol te houden is. En door Maaike haar enthousiasme doe je ook graag mee! Ze geeft altijd aan dat ieder het op zijn eigen tempo en kunnen de oefeningen kan doen. Zo is de training mogelijk voor iedereen. Vanuit haar professionaliteit als fysiotherapeut geeft Maaike duidelijke instructies wat de juiste houding is en geef tijdens de oefeningen aanwijzingen. Ze heeft oog voor iedereen en dat is juist erg fijn. Ook als het goed gaat laat ze het even merken en dit stimuleert om net dat beetje extra te geven tijdens te oefeningen. En doordat de gehele training op afwisselende muziek word gegeven is het nog gezellig ook! Kortom ik zou de training echt iedereen aanraden!”

Mijn missie met Beweeg en Ontspan lessen

Als fysiotherapeut zie ik ontzettend veel cliënten in de praktijk die graag onder goede begeleiding willen Bewegen (en Ontspannen). Sporten is niet echt hun "ding" en sportscholen al helemaal niet.
Ook zie ik vaak dat er een grote drempel is voor mensen met blessures/klachten om te gaan starten hiermee, ze zijn bang dat ze het niveau niet aankunnen en dat er geen rekening met ze wordt gehouden.

Deze mensen wil ik helpen met Beweeg en Ontspan Indoor en/of Beweeg en Ontspan Outdoor!
Mijn missie is om mensen te laten Bewegen (en Ontspannen), op de juiste manier, ongedwongen in een leuke groep gelijkgestemden, op hun eigen niveau waarna ze "sporten", ik noem het liever Bewegen, écht leuk gaan vinden en het dus ook volhouden :-)

Ervaar het zelf en verlaat FIT en RELAXED de training!

"Bij Beweeg en Ontspan Outdoor houdt Fysio Maaike rekening met mijn persoonlijke behoeftes. Ze luistert goed naar me, en dat levert, zowel fysiek als mentaal, rust en balans op voor mij."

Robin van Geel, 34 jaar

Vrijblijvende proefles Indoor

• Bewegen en Ontspannen op jouw eigen niveau
• Meer balans, meer vitaliteit, verbetering van uithoudingsvermogen, vetverbranding en natuurlijk vermindering van stress
• 7 series Bewegen en Ontspannen met laatste 10 min volledige ontspanning
• Ook zeer geschikt voor mensen met blessures/klachten
• Fysio Maaike is betrokken en helpt jou erg graag

Leskeuzes:
Maandag 18.50-20.00 uur of 20.00-21.10 uur; van Doornenplantsoen 1
Donderdag 8.50-10.00 uur of 10.00-11.10 uur; Prismalaan 34

Vrijblijvende proefles Outdoor

• Bewegen en Ontspannen op jouw eigen niveau
• Meer balans, meer vitaliteit, verbetering van uithoudingsvermogen, vetverbranding en natuurlijk vermindering van stress
• Circuit-vorm les met Beweging en Ontspanning en laatste 10 min volledige ontspanning
• Ook zeer geschikt voor mensen met blessures/klachten
• Fysio Maaike is betrokken en helpt jou erg graag

Leskeuze:
Vrijdag 9.15-10.15 uur; Burgemeester Hoekstrapark

Unieke groepstraining gegeven door Fysio Maaike

Uniek in Zoetermeer zijn deze Beweeg en Ontspan lessen!
De afwisseling van Beweging en Ontspanning maakt dat iedereen deze les vol kan houden, ook mensen met klachten/blessures of in een revalidatieprogramma. Daarnaast geef ik als fysiotherapeut de training en is er ruimte gedurende de training voor vragen over jouw lichaam. Je traint je lichaam en geest en beweegt in totaalbewegingen; met zoveel mogelijk de armen en benen tegelijk.

Na de les voel je je echt FIT en RELAXED!

Astrid Haket, 48 jaar

 “Een ideale combinatie van jezelf in het zweet werken en ontspannen, in een groep gelijkgestemden met super enthousiaste begeleiding van Fysio Maaike”

Sandra Ebus, 51 jaar

“Lekker bewegen op muziek met snel resultaat qua spieropbouw”

Irma de Bruin, 37 jaar

"Fysio Maaike heeft oog voor iedereen en dat is erg fijn. Ook als het goed gaat laat ze dit merken en dat stimuleert om net dat beetje extra te geven tijdens de oefeningen"

Beweeg en Ontspan Indoor of Outdoor Proefles

Proefles

Beweeg en Ontspan Indoor

eenmalig

€4,95
Beweeg en Ontspan Indoor
Vrijblijvende proefles Indoor

Proefles

Beweeg en Ontspan Outdoor

eenmalig

€ 4,95
Buiten groepstraining Zoetermeer
Vrijblijvende proefles Outdoor