Zorgverzekering kiezen in 2020 voor het jaar 2021
arrow_drop_up arrow_drop_down
Zorgverzekering kiezen in 2020 voor het jaar 2021
20 november 2020 

Zorgverzekering kiezen in 2020 voor het jaar 2021

Het kiezen van je zorgverzekering voor 2021 is altijd een klusje… Je moet er even voor gaan zitten. Maar het is wel belangrijk, je kunt er een hoop geld mee besparen!
Het KNGF, mijn vakgroep, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie heeft weer een mooie poster ontwikkeld, welke je hieronder kunt zien.
Op de website https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/ kun je zelf ook kiezen voor jouw beste keuze.

Fysiotherapie in Zoetermeer bij Fysio Maaike

Sinds de start van mijn Fysiotherapie praktijk in Zoetermeer, Rokkeveen, werk ik niet-gecontracteerd. Dit betekent dat mensen bij mij betalen en later de factuur indienen bij hun zorgverzekeraar. Dit betekent ook dat ik de vrijheid heb om te werken wat voor jou als patiënt, cliënt, het allerbeste is. En niet wat de zorgverzekeraar verzonnen heeft wat het beste is voor jou. Maatwerk dus, zorg op maat. Daarnaast kan ik natuurlijk ook veel meer betrokkenheid en professionaliteit leveren bij niet-gecontracteerde fysiotherapeutische zorg. Een bewuste keuze dus.
Bekijk goed jouw zorgverzekering en of daarin (weer) iets veranderd is, dat zou zomaar kunnen! Dan kom je niet voor verassingen te staan komend jaar!

Succes met jouw Zorgverzekering-keuze voor 2021!

Factsheet over fysiotherapie verzekering

 

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om mensen van hun lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Zelf heb ik de ultieme disbalans ervaren tijdens mijn Burn-out (2009) en het ziekteproces en overlijden van mijn vader (2019-2020). Het hervinden van balans en daarmee Fit en Relaxed door het leven gaan is mijn uitdaging, misschien ook wel de jouwe ;-)
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.

Ik gebruik cookies