Reken af met Rugklachten, gratis voor jou beschikbaar

3 gratis inzichten die direct verlichting brengen

Gratis E-course een leven lang zonder rugklachten
€ 7,-
Nu tijdelijk GRATIS toegang

Reken af met Rugklachten 

Meld je aan en krijg direct toegang tot 3 inzichten en oefeningen die ervoor zorgen dat;

 • Je direct verlichting voelt
 • Je geen uitstralende klachten in bil of been meer hebt
 • Je meer bewegingsvrijheid krijgt
 • Meer werk/sport plezier
 • De tips zijn direct toepasbaar
 • En eenvoudig in Jip-en-Janneke taal geschreven, inclusief filmpjes en foto's

4000+

Mensen zonder rugklachten

10

jaar fysiotherapeut

3000+

Rug patiënten behandeld

16

jaar zorgverlener
Foto van review Robin
"Deze tips, tools en adviezen hebben mijn ogen geopend en blijven me zeker mijn leven lang bij. Maaike legt de tips supergoed uit, in Jip-en-Janneke taal en ik ben direct de tips gaan toepassen. Nu fiets ik de berg weer op, met in gedachten alle tips, en zonder rugklachten!" 
Robin van den Broek - 34 jaar
Fysio Maaike op een fitbal in de Rugklachten Vrije Methode

Bewegen zonder voorwaarden

Heb jij ook te vaak last van je rug? En belemmeren deze rugklachten jouw dagelijkse activiteiten zoals werken, of sporten? Je bent niet de enige. Wist je dat in Nederland ruim 2 miljoen mensen last hebben van nek- en rugklachten? Als fysiotherapeut zie ik ontzettend veel mensen in mijn praktijk in Zoetermeer die last hebben van (chronische) rugklachten.


Ik kan en wil je hierbij helpen! In Reken af met Rugklachten deel ik inzichten en oefeningen die direct verlichting brengen bij jouw rugklachten. Met mijn makkelijk toepasbare tips ga je de effectieve stappen zetten om definitief van je rugklachten af te komen. Je vindt de tips in mijn online Academy. Toegelicht met tekst, video én afbeeldingen om het voor video én afbeeldingen om het voor iedereen zo duidelijk mogelijk te maken.

"Hapklare tips"
"Hapklare tips die ik altijd en overal kan uitvoeren en dus kan toepassen, op elk moment dat het mij uitkomt, ideaal."
Foto van review Remy
Remy Veels, 39 jaar
"Geen rugklachten meer"
"De tip over de positie en bewegen van het bekken heb ik gelijk in de praktijk gebracht toen ik ging wandelen, ik wandel nu zonder rugklachten."
Annemieke review fysiotherapie
Annemieke Kok, 47 jaar
"Energieker door de tips"
“Ik voel ik me niet alleen veel energieker, maar het geeft me ook een positiever gevoel om op deze manier met mijn rug(klachten) bezig te zijn."
Review Online Community Marijke
Marijke van Vlaardingen, 61 jaar
Fysio Maaike met medicijnbal

Over Fysio Maaike

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door ons menselijk lichaam. In mijn behoefte om veel te leren de kracht van Beweging en Ontspanning, volgde ik vele veel cursussen over lichaam en geest. Daarnaast rondde ik de HBO-HALO en HBO-Fysiotherapie studie af. Daarnaast en mocht ik jarenlang werken als fysiotherapeut in het HagaZiekenhuis op o.a. neurologie en neurochirurgie. Klinisch en Poliklinisch. Een prachtige tijd! Honderden mensen mocht ik helpen herstellen na Rugoperaties, Spit, Hernia's, Spondylodese en andere rugklachten. 

In 2016 startte ik mijn eigen fysiotherapiepraktijk. Om met mijn ervaring en met mijn eigen ontwikkelde methodes nog meer mensen te helpen. En dit was niet onverdienstelijk! Duizenden mensen heb ik inmiddels al mogen helpen met mijn behandelingen, maar ook met al mijn adviezen, tips en tools.

Mijn adviezen, tips en tools zijn ontzettend makkelijk toepasbaar en geven bij iedereen direct verlichting.

Het is mijn missie is om heel Nederland te helpen om in vrijheid te bewegen zonder rugklachten. In mijn Online Academy hebben elke dag duizenden mensen gratis toegang tot de tips en adviezen waarmee ze aan de slag gaan in hun praktijk. Dagelijks krijg ik positieve feedback van mensen die er mee aan de slag zijn gegaan en echt het verschil direct merken.
.

Ervaar het zelf :-)

Gratis E-course een leven lang zonder rugklachten
€ 7,-
Nu tijdelijk GRATIS toegang

Reken af met Rugklachten 

Meld je aan en krijg direct toegang tot 3 inzichten en oefeningen die ervoor zorgen dat;

 • Je direct verlichting voelt
 • Je meer bewegingsvrijheid krijgt
 • Je geen uitstralende klachten in bil of been meer hebt
 • Meer werk/sport plezier
 • De tips zijn direct toepasbaar
 • En eenvoudig in Jip-en-Janneke taal geschreven