10 extra adviezen voor een leven lang zonder rugklachten

10 extra adviezen voor

Een leven lang zonder rugklachten

4000+
Mensen zonder rugklachten
8
jaar fysiotherapeut
3000+
Rug patiënten behandeld
15
jaar zorgverlener
Referentie van Paula
"Ik kon vanwege mijn rugklachten niet eens meer rechtop staan (aanhechting links aan het bekken met uitstraling naar linker dijbeen). Echt heel voorzichtig begon ik de adviezen toe te passen, beginnend bij nummer 1 en zo verder. Direct had ik al verlichting. Zo ging ik door en na 2 weken had ik al bijna helemaal geen klachten meer. Zo ben ik verder gegaan, ook zonder rugklachten en ik vond het heerlijk om te doen. Ook nu ik al veel verder ben pas ik nog steeds deze extra adviezen toe. Maaike doet alles zeer duidelijk voor en het geeft mij plezier om het zo goed mogelijk na te doen wat gelukkig ook heel goed lukt ondanks mijn leeftijd (74 jaar). Ik blijf hier nog zo lang het kan mee doorgaan.
Paula Welner - 74 jaar - Deze review staat ook op Google
Fysiotherapeut Maaike in haar praktijk

Over Fysio Maaike

Van jongs af aan al gefascineerd door ons menselijk lichaam, inclusief veel Beweging en Ontspanning, volgde ik vele cursussen over ons lichaam en geest. Daarnaast rondde ik de HBO-HALO en HBO-Fysiotherapie studie af en mocht ik jarenlang werken als fysiotherapeut in het HagaZiekenhuis op o.a. neurologie en neurochirurgie. Klinisch en Poliklinisch.
Honderden mensen mocht ik helpen herstellen na Rug operaties, Spit, Hernia's, Spondylodese en andere rugklachten. 

In 2016 nam ik ontslag in het HagaZiekenhuis en startte ik mijn eigen fysiotherapie praktijk. In deze succesvolle praktijk mag ik dagelijks mensen behandelen met o.a.. Rugklachten. Duizenden mensen heb ik al mogen helpen met mijn behandelingen, maar ook met al mijn adviezen, tips en tools. 

Deze adviezen, tips en tools zijn ontzettend makkelijk toepasbaar en geven bij iedereen direct verlichting.

Mijn missie is om heel Nederland te helpen herstellen en omgaan met  hun rugklachten. En die missie is al aardig aan het lukken. In mijn Online Academy kunnen elke dag duizenden mensen mijn tips bekijken en natuurlijk toepassen in hun dagelijks leven. Want iedereen is anders, elk mens is uniek.

Ervaar het zelf :-)

"Geen rugklachten meer"
"De tip over de positie en bewegen van het bekken heb ik gelijk in de praktijk gebracht toen ik ging wandelen, ik wandel nu zonder rugklachten."
Annemieke review fysiotherapie
Annemieke Kok, 47 jaar
"Energieker door de tips"
“Ik voel ik me niet alleen veel energieker, maar het geeft me ook een positiever gevoel om op deze manier met mijn rug(klachten) bezig te zijn."
Review Online Community Marijke
Marijke van Vlaardingen, 61 jaar
"Hapklare tips"
"Hapklare tips die ik altijd en overal kan uitvoeren en dus kan toepassen, op elk moment dat het mij uitkomt, ideaal."
Foto van review Remy
Remy Veels, 39 jaar
Fysio Maaike extra tips

10 extra tips voor een leven lang zonder rugklachten

Herstel en voorkom NU verdere Rugklachten met tips, tools en adviezen die je een leven lang bijblijven.

  • Geen rugpijn meer
  • Meer bewegingsvrijheid
  • Geen uitstralende klachten in bil of been meer
  • Meer (werk)plezier
  • Direct toepasbaar
  • Jip-en-Janneke taal geschreven