Personal Training | Fysio Maaike | Fysiotherapie zoetermeer

Personal Training bij Fysio Maaike

Ook voor zwangere en bevallen dames

Vergoed door je zorgverzekering

Fysio Maaike geeft in Zoetermeer Personal Training

Mijn naam is Maaike en ik behaal graag, samen met jou, jouw persoonlijke beweegdoel. Met mijn fysiotherapeutische achtergrond, mijn enthousiasme en mijn energie maak ik voor jou een op maat gemaakt programma zodat jij jouw doel gaat behalen. Vanwege jarenlange ervaring met trainen, trainingen, aerobics, pilates, lichamelijke opvoeding en meer bewegen voor ouderen ben ik allround opgeleid om jou op de juiste passende manier te helpen. Mijn (personal) trainingen zijn uniek in zijn soort; het is altijd een combinatie van bewegen en ontspannen. Tijdens de training krijg je zowel beweging als ontspanning aangeboden in diverse vormen, speciaal voor jou ontworpen.
Indien je binnenkomt voor fysiotherapie en er blijkt dat je het beste gebaat bent als behandeling met personal training (en je staat hiervoor open), dan is het mogelijk om jouw personal training via de fysiotherapie (deels) vergoed te krijgen. De personal training wordt als een reguliere zitting fysiotherapie gefactureerd.

“De trainingen bij Maaike zijn heel erg fijn. Maaike is een opgewekt, energie en positief persoon; fijn! Maaike bedankt!”
Mirjam de Heus, vrouw, 37 jaar
Fysio Maaike geeft personal training

Werkwijze

  • Wanneer je voor het eerst komt, hebben we na binnenkomst allereerst een intake. Tijdens de intake voer ik jouw persoonlijke gegevens in een medisch, beveiligd dossier in (Intramed), en zullen we ingaan op je klacht(en) en natuurlijk jouw hulpvraag / doel(en). Zonder doel geen (succesvolle) training! Na de intake voer ik noodzakelijk nog een (klein) onderzoek uit. Het eerste consult intake / screening / onderzoek duurt maximaal 45 minuten.
    Daarna gaan we een traject aan van minimaal 10 trainingen; eenmalig trainen of trainen zonder continuïteit is zonde van jouw en mijn tijd.

  • Ik werk met het CLUKS-principe. Dit staat voor Conditie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid. Alle aspecten van trainen komen aan bod.

  • Omdat het lichaam niet alleen maar inspanning kan leveren, maar ook moet ontspannen, zijn er tussen de oefeningen door, korte momenten van ontspanning. Ik maak daarbij gebruik van verschillende oefeningen vanuit de Mindfulness, Yoga, Pilates, Autogene Training, Progressieve Relaxatie en Ademhaling.

  • Het is belangrijk dat de vooruitgang die geboekt wordt, meetbaar is. Ik werk met een nulmeting en een effectmeting. Hierdoor word je motivatie verder gestimuleerd en jouw doel gemonitord.

  • Omdat Fysio Maaike ook staat voor kennis en kunde, wordt tijdens het trainen de Hartfrequentie, de Saturatie (hoeveelheid zuurstofopname in het bloed) en desgewenst ook de Bloeddruk gemeten.

  • Ik fungeer graag als jouw fysiotherapeutische beweeg- en ontspancoach. Je kunt bij mij dus terecht voor al jouw gewenste sporten. Of je nu wilt gaan schaatsen, tennissen, fietsen, nordic walken, hardlopen, skaten, mountainbiken, wielrennen of wandelen; vanwege mijn ervaring en achtergrond als docente lichamelijke opvoeding kan ik jou alle sporten op de juiste manier met juiste techniek (aan)leren.

  • Bij mij kun je terecht voor herstel van jouw blessure en/of jouw persoonlijke doel om verder te revalideren. Ik heb voldoende kennis en ervaring om je te ondersteunen in jouw te behalen doel.

  • De training kan plaatsvinden in de praktijk binnen, of buiten. In beide gevallen starten we vanaf de praktijk.


Wil je nog meer lezen over Personal Training en alle mogelijkheden? Fysio Maaike heeft hier een blog over geschreven; klik hier en lees de blog!

“Ik heb met veel plezier de Personal trainingen gedaan. Goede afwisseling qua oefeningen en actief en rust momenten. Flink wat spierpijn gehad, maar het was de moeite waard. Nu ga ik zelf het hardlopen weer proberen op te pakken. Maaike, ga vooral zo door!”
Mariska van Strijen, vrouw, 39 jaar
Fysio Maaike geeft Personal Training

Personal Training via je zorgverzekering

met Fysio Maaike

Gratis (of iets bijbetalen)

Personal Training met Fysio Maaike in Zoetermeer

Cadeaubon Personal Training

met Fysio Maaike
€ 35,-