Fysiotherapie herstel rugklachten unieke methode | Fysio Maaike
Fysio Maaike in een leven lang zonder rugklachten

Zeg vaarwel tegen jouw rugklachten

Herstel en voorkom nu definitief jouw Rugklacht met mijn
unieke "In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode®".

Start vandaag nog hier


Fysio Maaike doet een rugklachten oefening

Zeg vaarwel tegen jouw rugklachten

Herstel en voorkom nu definitief jouw Rugklacht met mijn
unieke "In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode®".

Start vandaag nog hier


17+

Jaren ervaring als zorgverlener

5000+

Rugklachten consulten in mijn praktijk

7+

Jaren eigen praktijk in Zoetermeer
Master Training aanbod
€ 224,-
€ 147,-

In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode®

Wist je dat er in Nederland zo'n één miljoen mensen rondlopen met rugklachten. Klachten die je werk, sport, slaap of misschien zelfs wel je hele leven belemmeren om vrijuit te doen wat je wilt. Ik geloof dat het voor iedereen altijd beschikbaar moet zijn om op jouw eigen niveau, tempo, wanneer het jou uitkomt te kunnen herstellen van jouw rugklachten. Hoe? Met mijn online programma "In Recordtijd Rugklachten Vrij" herstel en voorkom je definitief jouw Rugklachten. 


 • Kom echt van je rugklachten af!
 • Duur van het programma: 2 maanden, met eeuwig toegang
 • Binnen het programma contact en persoonlijk advies van Maaike
 • Eeuwig toegang tot het programma in de Online Fysio Academie
 • 6 werkboeken met foto's, tekeningen en uitleg
 • Veilig betalen met Ideal, Paypal of Bancontact
 • Bonus: 10 bouwstenen die je helpen weer pijnvrij te bewegen (t.w.v. 77.-)
Gratis E-course een leven lang zonder rugklachten


Nu tijdelijk als bonus: De 10 bouwstenen die je helpen weer pijnvrij te bewegen t.w.v. 77 euro cadeau

Fysio Maaike rekt bil tegen rugklachten

Welke impact hebben jouw rugklachten op je leven?

Soms realiseren mensen zich pas achteraf wat de invloed van rugklachten is op het dagelijkse leven. Of het bewegen niet meer zo soepel gaat en je dus makkelijker op de bank blijft zitten, of dat de continu sluimerende pijn toch een negatief effect heeft op je humeur. En wat dacht je van de kwaliteit van slaap? Niet uitgerust wakker worden omdat je (onbewust) met pijn of een zwaar gevoel slaapt en niet in een lekkere diepe slaap komt, is funest.


Allemaal vormen van inleveren waar je misschien niet eens bij stilstaat. Maar waarom inleveren als het ook anders kan? In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode® help ik jou om in 6 weken je rugklachten echt aan te pakken. Ervan te herstellen EN ervoor te zorgen dat ze niet meer terugkomen.

En dat ook nog met eeuwig toegang!

Ja, ik wil nu écht van mijn Rugklachten af

Deze personen gingen je voor

"Mijn rugklacht is helemaal verdwenen"

"Ik ben ontzettend blij dat ik deze Rugklachten 6-Weekse heb aangeschaft. Eerlijk gezegd had ik wel twijfel maar ik heb er heel veel aan gehad en zal het nog vaak gebruiken. Mijn rugklacht is nu helemaal verdwenen, dankzij het programma. 

Wat me heeft verbaasd is dat ik bijna alles wel mee kon doen, op een paar oefeningen na, Maaike geeft zoveel alternatieven.

Ik denk dat ik het programma ga gebruiken zolang ik leef!"

Referentie van Paula
Paula Welner, 75 jaar

"Heel veel diversiteit"

"Door de diversiteit van de oefeningen en de opbouw van de niveaus van de oefeningen word je als je het programma goed doorloopt fitter, sterker, leniger en nemen je pijnklachten af. 


Ik ga dit zeker volhouden, mijn drijfveer is geen hernia-operatie."

Foto van review Remy
Remy Veels, 39 jaar
"Elke dag een blokje oefeningen is zo gedaan"
“De oefeningen zijn gevarieerd, staand, op de rug, zittend, op de buik en op de stoel en zijn ook goed per blokje op verschillende momenten tijdens een dag te doen. En als je het vaker doet ga je op andere dingen letten zoals bijvoorbeeld de ademhaling.”
Review Online Community Marijke
Marijke van Vlaardingen, 61 jaar
Fysio Maaike op een nekstretcher

Wat ga jij ontdekken met deze "In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode®"?

 • Hoe jij echt van jouw rugklacht af komt
 • Hoe je jouw rug beter gaat begrijpen en dus kan helen
 • Hoe je met mijn unieke methode de perfecte opbouw hebt voor herstel 
 • Hoe je plezier kunt hebben tijdens herstel van jouw rugklacht
 • Hoe je nu echt soepel uit je bed kunt komen, elke dag, zonder rugklacht
 • Wat een fitbal is en hoe je er op de juiste manier mee kunt oefenen
 • Hoe en welke microbreaks je kunt toepassen tegen jouw rugklacht
 • Hoe je met simpele tips, tool en adviezen elke dag minder rugklachten ervaart
 • Inclusief 6 duidelijke naslag/werkboeken met alle tips, tools en oefeningen uitgelegd in Jip-en-Janneke taal!

Het einde van jouw rugklacht... Het kan nu waarheid worden.   

Ja, ik zet deze stap nu

Dit is wat ​​​​je krijgt:

Het 'In Recordtijd Rugklachten Vrij' programma bestaat uit 6 modules. In iedere module vind je een interactief werkboek die wordt ondersteund door tientallen video’s waarin ik je alle oefeningen en verdere benodigde informatie tot in detail uitleg. Je ontvangt van mij in de werkboeken zowel theorie als praktijk informatie, zodat jij je rug beter leert begrijpen waardoor je je klachten ook écht kan gaan helen.


Wekelijks ontvang je van mij nieuwe oefeningen en tips, en daarnaast kun je tijdens het 6-weekse programma mij altijd bereiken om al jouw vragen te beantwoorden!

En je hebt uiteraard eeuwig toegang tot alle modules!

Wordt jouw dag, of zelfs je leven, door je rugklacht bepaald?

Herken jij je in enkele van de onderstaande issues?

Werken met rugpijn

Je kunt je vaak niet goed focussen op je werk omdat je werkdag bepaald wordt door je rugklachten

Bukken met rugpijn

Iets oprapen van de grond, je veters strikken, stofzuigen... dit alles gaat bij jou niet zonder pijnscheuten.

Wakker worden met rugpijn

Je hebt last van nachtelijke rugpijn waardoor je slecht slaapt. Deze pijn en slaapgebrek beperken je in dagelijkse bezigheden.

Je dag wordt door je rugklacht bepaald

Of nog erger, je leven... 
Fysio Maaike doet een rugklachten oefening

Mijn missie

Mijn missie is om het herstel- en preventie proces bij rugklachten voor iedereen altijd beschikbaar te maken, op jouw eigen niveau, tempo, wanneer het jou uitkomt kun jij herstellen van jouw rugklachten.
Deze missie zit in dit complete 6-weekse Online Programma voor het oplossen en definitief voorkomen van nieuwe rugklachten. Dit doe ik door je in 6 verschillende modules te voorzien van uitleg, tips en oefeningen. Door middel van video's vanuit mijn praktijk laat ik je zien hoe je eenvoudige oefeningen kan uitvoeren die jouw rugklachten helpen herstellen en voorkomen. 

Met de kennis uit mijn methode leer je jouw rug beter begrijpen, waardoor je jezelf beter kunt helpen. Dit alles leg ik uit in simpele Jip-en-Janneke taal! Het programma draait dus niet alleen om het HOE, maar ook om het WAT en het WAAROM.

Dit wil ik 


Deze methode is WEL geschikt voor:

 • Iemand die gediagnosticeerd is met Hernia, Spondylodese, Ischias, Spit, en algemene (chronische) Rugklachten
 • Iemand die Online, elke dag, 24-7 de mogelijkheid willen hebben om te herstellen van hun rugklacht
 • Iemand die al jarenlang rugklachten heeft
 • Iemand die al in behandeling is bij een (manueel) fysiotherapeut / osteopaat / chiropractor en dit programma extra erbij willen volgen

Deze methode is NIET geschikt voor:

 1. Iemand die passief wil herstellen van hun rugklachten en denken dat het vanzelf wel over gaat
 2. Iemand die minder dan 6 weken geleden is geopereerd aan zijn rug
 3. Iemand die niet houdt van motivatiemailtjes 3 x per week
 4. Iemand die geen tijd heeft om minimaal 3 x per week, voor 30 min wat te doen aan hun rugklacht
Annemieke review fysiotherapie

Annemieke Kok,

47 jaar

"Via de Online Fysio Academie van Maaike krijg je gemakkelijk digitaal toegang tot het werkboek en alle bijbehorende oefeningen. Het downloaden is zo gebeurd en je kan dus direct aan de slag. Mijn doel, om geen last meer te hebben van mijn onderrug, heb ik zeker behaald."
Master Training aanbod
€ 224,-
€ 147,-

In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode®

 • Kom echt van je rugklachten af!
 • Duur van het programma: 2 maanden, met eeuwig toegang
 • Binnen het programma contact en persoonlijk advies van Maaike
 • 6 werkboeken met foto's, tekeningen en uitleg
 • Eeuwig toegang tot het programma in de Online Fysio Academie
 • Veilig betalen met Ideal, Paypal of Bancontact
 • Bonus: 10 bouwstenen die je helpen weer pijnvrij te bewegen (t.w.v. 77.-)

Niet goed? Geld terug!

Door mijn jarenlange ervaring, kennis en kunde als fysiotherapeut sta ik 100% achter het succes van vele rugpatiënten die jou al voorgingen en deze unieke methode met succes hebben afgerond.

Vandaar mijn: Niet goed? Geld terug! Garantie. Zoals ook al vernoemd in de FAQ hierboven: als het zo is dat jij binnen 14 dagen echt niet tevreden bent, krijg jij je volledige aankoopbedrag terug van de gehele "In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode®".


Let wel op dat je dan de overige 4 weken niet meer kunt volgen en dus niet van je rugklachten af kan zijn (dat is natuurlijk onmogelijk in 2 weken tijd).

                   

FAQ

Ik ben geopereerd aan mijn rug, heb een hernia operatie gehad of een spondylodese, kan ik deze methode dan wel doen?

Wanneer je een operatie hebt gehad, zoals een hernia, wacht dan tot 6 weken na de operatie totdat de wond helemaal goed genezen is en je alle basisbewegingen weer mag maken.
Wanneer je een Spondylodese operatie hebt gehad, het vastzetten van je wervels, wacht dan minimaal 12 weken voordat je start met deze "In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode®".
In beide gevallen is het supergoed om het programma te starten, alleen na herstel van je operatie.

Ik kan nog niet eens zitten zoveel pijn heb ik, kan ik dan het programma wel doen?

Jazeker! Juist!!! De eerste week van deze unieke methode is helemaal gericht op de basis, soepelheid, verminderen van stijfheid, kleine, lichte bewegingen die je niet verkeerd kunt doen en juist gaan zorgen dat je wel weer kunt zitten en natuurlijk bewegen van je hele lijf!

Ik heb behalve last van mijn rug ook last van mijn bil en benen, komt dat ook aan bod?

Jazeker, de "In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode" is een super uitgebreid programma, waarin ik ook uitstralende klachten verwerkt heb. En natuurlijk wat je hiertegen moet doen.
Als fysiotherapeut zie ik dagelijks mensen met ook uitstralende rugklachten naar de bil en het been, dus dat zit zeker verwerkt in de methode

Ik heb een Ischias, pijnscheuten in mijn linker- of rechterbeen, kan ik dit programma dan wel volgen?

Zeker weten! Juist! De "In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode" behandeld ook Ischias problematieken, en hier wordt ook uitgebreid uitleg over gegeven.

Ik heb moeite mezelf te motiveren, ik denk dat ik dit niet vol houd...

Natuurlijk houd je het wel vol! Dit is het moment om echt van je rugklachten af te komen! Ik stuur 3 x per week motivatiemailtjes en 42 keer is er een motivatiefilmpje in het Online Programma. Daarnaast is er een hele Online Community waar je kunt sparren met anderen, zoals jij, die af en toe ook weleens gemotiveerd willen worden. En natuurlijk kun je ook altijd me mailen als je er doorheen zit, ik ben er om je te helpen!

Hoelang heb ik toegang tot deze unieke methode?

Eeuwig!
Het is een stap-voor-stap Online Programma tegen Rugklachten, met 7 weken lang, elke dag een nieuwe mogelijkheid om wat te doen aan jouw rugklachten. 42 dagen gevuld met tips, tools, werkboeken, oefeningen, hapklaar. Natuurlijk inclusief zo'n 3 x per week mailtjes, voor extra motivatie.
Gedurende 2 maanden lang volg je stap voor stap het programma, maar je behoudt eeuwig toegang.
Wil je gebruik maken van mijn kennis na afloop van het programma? Boek dan een Online Fysio Consult op: https://fysiomaaike.nl/online-fysio

Wordt deze "In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode®" vergoed door een zorgverzekering voor Fysiotherapie?

Nee, het feit dat ik fysiotherapeut ben en deze methode ontwikkeld heb, wil nog niet zeggen dat dit vergoed wordt door een zorgverzekering. Het is een investering in jezelf, in jouw gezondheid, zonder vergoeding van een zorgverzekering.
Als ZZP'er kun je deze methode natuurlijk wel opvoeren in je Belastingaangifte en ook als werknemer kun je een aanvraag doen bij je leidinggevende voor een vergoeding, indien je rugklachten komen door je (zittende of juist fysieke) werk.

Wat als ik niet tevreden ben na aankoop?

Dat lijkt me zeer onwaarschijnlijk! Iedereen die deze "In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode" heeft afgerond, is ontzettend enthousiast over de diversiteit, tips, tools, blokjes met oefeningen. Maar toch... als het zo is dat je binnen 14 dagen echt niet tevreden bent, dan krijg je jouw aankoopbedrag terug!
Let wel op dat je dan de overige 4 weken niet meer kunt volgen en dus niet van je rugklachten af kan zijn (dat is natuurlijk onmogelijk in 2 weken tijd).