Laatste weken geopend voor mijn zwangerschapsverlof
Laatste weken geopend voor mijn zwangerschapsverlof
10 januari 2023 

Laatste weken geopend voor mijn zwangerschapsverlof

De laatste weken nog voordat ik de fysiotherapiepraktijk in de Leyens, voorlopig sluit, in verband met mijn zwangerschapsverlof.

Op mijn YouTube kanaal, mijn Facebook pagina, mijn Instagram account, mijn LinkedIn en natuurlijk in de praktijk zelf kon je het al horen en zien; ik ben in verwachting van ons eerste kindje! Vanaf deze week zijn nieuwe patiënten die nog nooit in de fysiotherapie praktijk zijn geweest, helaas niet meer welkom want naar verwachting ben ik momenteel nog maar 3 weken geopend. Bestaande patiënten met een kortlopende (nieuwe) klacht, zijn wel welkom voor een behandeling.

Per donderdag 2 februari 2023 tijdelijk gesloten

Vanaf donderdag 2 februari zal ik tijdelijk sluiten, sowieso tot en met 6 weken na mijn bevalling. Welke datum de bevalling zal plaatsvinden, dat weten we natuurlijk niet dus houd de berichtgeving in de gaten wanneer ik weer open ga.

Verloting van Fysiotherapie tas

Wil jij kans maken op een Fysiotherapie Beweeg en Ontspan tas, met inhoud? Zoals een dynaband, handdoek, bidon, oogmaskertje en natuurlijk pen ;-) Raad dan het gewicht, het geslacht en de geboortedatum van onze kleine! Laat het achter hieronder in de comments of natuurlijk onder deze vlog op mijn YouTube kanaal.

Verloting van Fysiotherapie tas met inhoud

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.