Fysiotherapie praktijk tijdelijk gesloten, Online Fysio Academie blijft 24/7 geopend
Tijdelijk gesloten in verband met zwangerschapsverlof
09 februari 2023 

Tijdelijk gesloten in verband met zwangerschapsverlof

Vanaf vandaag is de fysio praktijk tijdelijk gesloten in verband met mijn zwangerschapsverlof.
De fysiotherapie praktijk zal weer geopend zijn vanaf medio juni 2023.

De Online Fysio Academie blijft uiteraard gewoon "geopend" en daar kun je 24/7 terecht voor:
---GRATIS toegang tot "Reken af met Rugklachten"
---Rug Recht, Borst Vooruit: 10 extra adviezen om af te rekenen met Rugklachten
---In Recordtijd Rugklachten Vrije Methode®, mijn unieke methode van 6 weken lang om echt van je rugklacht af te komen
---Proefles voor Beweeg en Ontspan Online, mijn ontwikkelde training voor meer balans
---5-Rittenkaart voor Beweeg en Ontspan Online, waarbij je 5 verschillende lessen ervaart en fit en relaxed de les verlaat
---10-Rittenkaart voor Beweeg en Ontspan Online, waarbij er 10 verschillende lessen worden gegeven door mij, voor nog meer vitaliteit


Wanneer is de praktijk weer geopend?

De Fysiotherapie praktijk "Fysio Maaike" zal medio juni 2023 weer openen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling en natuurlijk Personal Training. Ook de groepstraining Beweeg en Ontspan Outdoor zal rond die periode weer starten op de vrijdagochtend.
Wanneer precies? Dat hangt volledig af van mijn bevalling, mijn herstel en mijn roze-wolk ;-) Maar zeker niet binnen 6 weken van de bevallingsdatum.

Houd mijn social media kanalen in de gaten voor mijn exacte opening. Dat kan op mijn YouTube kanaal, mijn Facebook pagina, mijn Instagram account en mijn LinkedIn.

Verloting van Fysiotherapie tas

Wil jij kans maken op een Fysiotherapie Beweeg en Ontspan tas, met inhoud? Zoals een dynaband, handdoek, bidon, oogmaskertje en natuurlijk pen ;-) Raad dan het gewicht, het geslacht en de geboortedatum van onze kleine! Laat het achter hieronder in de comments of natuurlijk onder deze vlog op mijn YouTube kanaal. Of onder dit bericht op mijn Facebook account.  Of onder dit bericht op mijn Instagram account.

Meedoen kan tot en met 24 februari 2023.

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.