Vlogs op mijn YouTube kanaal Fysio Maaike, word gratis abonnee
Vlogs op mijn YouTube kanaal
08 januari 2021 

Vlogs op mijn YouTube kanaal

Vloggen op mijn YouTube kanaal Fysio Maaike doe ik nu zo’n 3 jaar. Het is ontzettend leuk om te doen, ik krijg heel erg veel reacties van de mensen en hierdoor mag ik iedereen slimmer maken op het gebied van Fysiotherapie, Beweging en Ontspanning.

Afgelopen jaren heb ik zo’n 50 nieuwe cliënten mogen verwelkomen, uit een straal van zo’n 30 kilometer rondom de praktijk heen, voor Fysiotherapie. Vaak heeft een fysiotherapie praktijk zijn patiënten in een straal van 3 kilometer rondom de praktijk, dus dit is zeer uitzonderlijk!
Dit vanwege mijn YouTube vlog over een specifiek onderwerp. Zo verwelkomde ik onder andere:

En nog veel meer! Allemaal dankzij mijn YouTube kanaal “Fysio Maaike”!

Fysio Maaike op YouTube

Televisie optredens ook te zien op YouTube

Maar dat is natuurlijk niet het enige, er is veel meer. Ik mocht een Live les geven van een uur via YouTube in de lockdown, Woensdag-Wist-je-Datjes, en natuurlijk zijn er ook al mijn televisie optredens op te zien. De RTL 4 commercial die een week lang op de televisie te zien was met de vraag wat ik heb aangepast in de lockdown, in een korte versie van 25 april tot 1 mei. En natuurlijk de week erna de lange versie, zowel op RTL 4, als RTL 7, als RTL Z en RTL XL; het was te gek! Maar ook mijn lange interview bij het televisie programma “Focus op Zoetermeer”. En natuurlijk aan de hand van de televisie commercials, de vraag vanuit de KNAB bank (waar ik bankier), om ook een inspirerende vlog te maken voor de KNAB klanten. Supergaaf allemaal!

Specifieke vraag voor een nieuwe vlog?

Heb jij een specifieke vraag of specifiek onderwerp voor een nieuwe vlog? Laat het dan hieronder weten in een reactie op dit blog! De onderwerpen zijn eindeloos en de lijst van onderwerpen in mijn hoofd zijn nog lang niet klaar 😉 Maar ik luister ontzettend graag naar mijn “publiek”, mijn patiënten, mijn cliënten, want jullie kijken mijn vlogs!

Wil je graag dat ik een vlog maak voor een commercial of wil je me als spreker op televisie, over bijvoorbeeld mijn unieke Online Programma tegen Rugklachten inclusief unieke Online Community? Neem dan hier contact met me op!

Laat een reactie achter hieronder en wie weet word jouw vraag of onderwerp wel beantwoord in een nieuwe vlog!

Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.