Fysio Maaike bij Koffietijd dinsdag 12 oktober 2021
Fysio Maaike bij Koffietijd
13 oktober 2021 

Fysio Maaike bij Koffietijd

Afgelopen dinsdagochtend 12 oktober werd ik geïnterviewd door Quinty Trustfull in het programma "Koffietijd" op RTL 4 van 10.00-11.15 uur. Geladen met een volle Citroën C1 met 1 fitbal voor mezelf (maat S) en 1 zitbal voor Quinty (maat M), vertrok ik 's ochtends rond 7.15 uur naar Amsterdam. Uiteraard stond er file op de A4 en had ik het half uur marge wat ik had ingecalculeerd, ook zeker nodig. Lees alles over mijn ochtend in deze blog.

Koffietijd repetitie

Eenmaal geparkeerd om exact half 9, werd ik geholpen met uitladen van de 2 ballen en kon ik vrijwel direct de repetitie in. Ik repeteerde het stukje over rugklachten en nekklachten, samen met Quinty. Erna ging ik de visagie in, bij Toop, zij doet al jaren voor de Koffietijd gasten, de visagie.
Na de visagie was het wachten op de start van de uitzending. Ik maakte kennis met de overige gasten, zoals Ernst Daniël Smid en rond 10 uur gingen we ervoor zitten.

De uitzending van Koffietijd

Kijkend op een grote televisie startte om 10 uur Koffietijd aan de andere kant van de deur. Ik zou het eerste item na de eerste commercial break zijn, dus ik kon nog even afwachten. Het was een gezellige bedoeling en ik voelde me echt ontzettend op mijn gemak. Er werd supergoed gezorgd voor alle gasten.
In de break liep ik weer de studio in en namen Quinty en ik plaats op de zitbal en fitbal. Ondanks dat je jezelf wijs maakt dat je gewoon op bezoek bent bij iemand haar werk en dat je wat komt vertellen over je vak, ben je je wel degelijk bewust van het feit dat het een live-televisie uitzending is.
Het interview ging ontzettend goed, het was een mooi lopend verhaal en geheel en voor ik het wist, was het alweer voorbij.

Na afloop

We keken weer met z'n allen de aflevering af en rond 11.15 uur werd en in de studio een groepsfoto gemaakt met alle gasten.Erna werd natuurlijk ook het eten opgegeten wat Londen en Bibi in de keuken hadden bereid en dat smaakte voortreffelijk kan ik wel melden :-)
Erna terug naar huis, met nog wat hulp gingen de fitbal en zitbal terug de auto in en reed ik terug naar mijn praktijk in Zoetermeer. Het was een ontzettend bijzondere en leuke ochtend.

De filmpjes

Wil je graag een vlog zien over mijn belevenissen? Bekijk deze dan hier op mijn YouTube kanaal "Fysio Maaike".
Wil je de uitzending terugkijken? Dat kan hier.

De kans is aannemelijk dat ik mag terugkomen, dus houd Koffietijd in de gaten, want wie weet schuif ik (met of zonder fitballen), hier weer aan.

Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike

PS: Hieronder staan alle foto's van de hele ochtend :-)

Fysio Maaike live bij Koffietijd

Fysio Maaike bij Koffietijd met Quinty

Staande uitleg aan Quinty Trustfull van Fysio Maaike

Uitleg over wervelkolom bij Koffietijd

Groepsfoto van Koffietijd uitzending 12 oktober

Koffietijd met Fysio Maaike in de uitzending

Koffietijd met gasten van 12 oktober uitzending

Fysio Maaike op de website van koffietijd

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.