Fysio Maaike geportretteerd als succesvolle millenial
Fysio Maaike als succesvolle millenial
08 maart 2021 

Fysio Maaike als succesvolle millenial

In februari werd ik benaderd om geportretteerd te worden als succesvolle millenial. Elke week was er een millenial die in het zonnetje werd gezet, en ook ik mocht mijn verhaal doen van middelbare school, tot succesvolle millenial.

Krantenartikel succesvolle millenial

Lees hieronder het krantenartikel, geschreven door Ed Brouwer van het Leidsch Dagblad, over mijn pad van kleins af aan, tot uiteindelijk mijn succesvolle bedrijf "Fysio Maaike".

Fysio Maaike als succesvolle millenial

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.