Fysio Maaike als expert in het Blijtijds Magazine over rugpijn
Fysio Maaike als rugklachten expert in Blijtijds Magazine
08 juni 2021 

Fysio Maaike als rugklachten expert in Blijtijds Magazine

2 juni 2021 werd ik als expert van rugpijn en rugklachten gevraagd, voor een artikel met als titel “9 vragen over Rugpijn”.
Het Blijtijds Magazine verschijnt 4 keer per jaar als bijlage bij de gids. Met een oplage van 1,5 miljoen en zo’n 535.000 abonnees wordt dit magazine door heel Nederland verspreid.

In dit artikel van het Blijtijds Magazine beantwoord ik als fysiotherapeut vragen van mensen, over rugklachten.

Lees hieronder het gehele artikel.

Fysio Maaike in het Blijtijds magazine

Fysio Maaike in het Blijtijds magazine

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.