Stoerste Zoetermeerder van april 2021 is Fysio Maaike
Stoerste Zoetermeerder van april 2021
03 mei 2021 

Stoerste Zoetermeerder van april 2021

Afgelopen week ben ik uitgeroepen tot Stoerste Zoetermeerder van april 2021. Hierdoor hangen er vele posters in de Dorpsstraat en het Stadshart van Zoetermeer van Studio Stoer.

Stoerste ZoetermeerderStoerste Zoetermeerder Fysio Maaike

Na mijn uitgebreide reportage voor Internationale Vrouwendag op 9 maart 2021, volgde de aanvraag om een video op te nemen voor “Studio Stoer”. In Museum de Voorde nam ik de video op, waar ik mocht vertellen wat ik het stoerst vind aan mezelf, namelijk de stap te nemen van een vaste aanstelling, veilig in het HagaZiekenhuis als fysiotherapeut, naar een zelfstandige fysiotherapie praktijk in Zoetermeer. Waar ik nog maar 2 jaar woonde en verder (op de buren na), niemand kende.
En warempel werd ik verkozen tot “Stoerste Zoetermeerder”, hoe gaaf! Met als resultaat: een krantenartikel in het Streekblad van Zoetermeer, en mijn poster door de stad heen verspreid, zowel Zoetermeer alsook in Den Haag. Heel gaaf en bijzonder.

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.