Geportretteerd voor Internationale Vrouwendag Zoetermeer
Geportretteerd voor Internationale Vrouwendag als inspirerende vrouw
04 maart 2021 

Geportretteerd voor Internationale Vrouwendag als inspirerende vrouw

Als vrouw, onderneemster en als fysiotherapeut, ben ik geportretteerd voor Internationale Vrouwendag 2021. In Zoetermeer zijn 21 vrouwen hiervoor gevraagd en ik mag boegbeeld zijn voor deze Internationale Vrouwendag, aanstaande maandag 8 maart 2021.

Invloed met impact

Dankzij mijn YouTube kanaal “Fysio Maaike”, kan en mag ik impact hebben op heel Nederland door middel van mijn vlogs. In mijn vlogs mag ik mijn prachtige vak fysiotherapie promoten en op de kaart zetten, alsmede miljoenen mensen helpen met het herstel van hun klachten en blessures. Vandaar dat ik ben gevraagd als boegbeeld voor deze editie van Internationale Vrouwendag, door het uitoefenen van invloed met veel impact op vele mensen.

Daarnaast is het bedenken en maken van mijn Online Programma tegen Rugklachten een reden geweest voor deze benoeming. Dit is namelijk nog niet eerder gemaakt in Nederland en hierdoor uniek.

Op naar het inspireren en helpen van nog veel meer vrouwen (en mannen) 😉

Fysio Maaike het boegbeeld voor Internationale Vrouwendag Zoetermeer

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.