Voeten, de basis van je lichaam. Train je voeten met Voetentraining
Voeten, de basis van je lichaam
29 september 2021 

Voeten, de basis van je lichaam

Voeten zijn natuurlijk de basis van je lichaam. Ik zie veel mensen met blessures en klachten in de voeten, de enkels en de doorwerking naar de rest van het lichaam toe. Rugklachten kunnen natuurlijk ook zeker als (mede) oorzaak hebben, onze voeten, de basis van ons lichaam.

Als sinds de start van mijn bedrijf heb ik een samenwerkingsverband met de Sportief Wandelgroep Zoetermeer. Daar ben ik de fysiotherapeut van deze prachtig grote wandelgroep, afkomstig uit Zoetermeer, en mocht ik onder andere al twee maal mee als fysiotherapeut naar de Nijmeegse Vierdaagse waar ik natuurlijk ook meerdere vlogs van gemaakt heb en geplaatst heb op mijn YouTube kanaal “Fysio Maaike”.
In verband met deze samenwerking, heb ik in 2018 de opleiding “Manuele behandeltechnieken voor de enkel en voet” afgerond, om nog beter de wandelaars te kunnen helpen met hun voet en enkelklachten. Ook verwijs ik graag door naar (register) podologen in de regio om mensen te kunnen helpen, want “schoenmaker blijf bij je leest”, is natuurlijk ook hierop van toepassing voor mij als fysiotherapeut.

Samenwerking met Voeten Training

Een online programma tegen Rugklachten heb ik al gemaakt en in de planning staan verdiepingen hierop, zoals een hernia module, ischias module, spondylodese module, maar ook rugklachten na bevalling en rugklachten tijdens een zwangerschap. Maar een online programma over voeten, dat zal ik nooit gaan maken. Die is er al!
Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met Voeten Training. Want door het trainen van de spieren in je voeten, maak je jouw voet weer stevig en soepel. En hierdoor verminder en voorkom je voetklachten.
Voetentraining heeft online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn trainingen voor de hallux valgus, voor hielspoor, klauw- en hamertenen en metatarsalgie (voorvoetpijn). Ook biedt Voetentraining een korte en krachtige training voor iedereen die zijn of haar voeten gezond wil houden.

Last van je voeten?

Heb jij last van jouw voeten? Heb je een hallux valgus, of hielspoor of een hele andere soort voetklacht? Volg dan deze online training en maak je voeten sterker door middel van training en voorkom en verminder jouw voet- en houdingsklachten.

Meer informatie is hier te vinden

Wil je dit zeker weten gaan doen en wil je een kortingscode van 10%? Dan weet je me te vinden 😉

 

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.