Een leven lang zonder rugklachten, gratis voor jou beschikbaar

Een leven lang zonder rugklachten

GRATIS voor jou

4000+
Mensen zonder rugklachten
8
jaar fysiotherapeut
3000+
Rug patiënten behandeld
15
jaar zorgverlener
Foto van review Robin
"Deze tips, tools en adviezen hebben mijn ogen geopend en blijven me zeker mijn leven lang bij. Maaike legt de tips supergoed uit, in Jip-en-Janneke taal en ik ben direct de tips gaan toepassen. Nu fiets ik de berg weer op, met in gedachten alle tips, en zonder rugklachten!" 
Robin van den Broek - 34 jaar
Fysiotherapeut Maaike in haar praktijk

Over Fysio Maaike

Van jongs af aan al gefascineerd door ons menselijk lichaam, inclusief veel Beweging en Ontspanning, volgde ik vele cursussen over ons lichaam en geest. Daarnaast rondde ik de HBO-HALO en HBO-Fysiotherapie studie af en mocht ik jarenlang werken als fysiotherapeut in het HagaZiekenhuis op o.a. neurologie en neurochirurgie. Klinisch en Poliklinisch.
Honderden mensen mocht ik helpen herstellen na Rug operaties, Spit, Hernia's, Spondylodese en andere rugklachten. 

In 2016 nam ik ontslag in het HagaZiekenhuis en startte ik mijn eigen fysiotherapie praktijk. In deze succesvolle praktijk mag ik dagelijks mensen behandelen met o.a.. Rugklachten. Duizenden mensen heb ik al mogen helpen met mijn behandelingen, maar ook met al mijn adviezen, tips en tools. 

Deze adviezen, tips en tools zijn ontzettend makkelijk toepasbaar en geven bij iedereen direct verlichting.

Mijn missie is om heel Nederland te helpen herstellen en omgaan met  hun rugklachten. En die missie is al aardig aan het lukken. In mijn Online Academy kunnen elke dag duizenden mensen gratis mijn tips bekijken en natuurlijk toepassen in hun dagelijks leven. Want iedereen is anders, elk mens is uniek.

Ervaar het zelf :-)

"Hapklare tips"
"Hapklare tips die ik altijd en overal kan uitvoeren en dus kan toepassen, op elk moment dat het mij uitkomt, ideaal."
Foto van review Remy
Remy Veels, 39 jaar
"Geen rugklachten meer"
"De tip over de positie en bewegen van het bekken heb ik gelijk in de praktijk gebracht toen ik ging wandelen, ik wandel nu zonder rugklachten."
Annemieke review fysiotherapie
Annemieke Kok, 47 jaar
"Energieker door de tips"
“Ik voel ik me niet alleen veel energieker, maar het geeft me ook een positiever gevoel om op deze manier met mijn rug(klachten) bezig te zijn."
Review Online Community Marijke
Marijke van Vlaardingen, 61 jaar
Fysio Maaike op een fitbal in de Rugklachten Vrije Methode

Een leven lang zonder rugklachten

Herstel en voorkom NU verdere Rugklachten met tips, tools en adviezen die je een leven lang bijblijven.

  • Geen rugpijn meer
  • Meer bewegingsvrijheid
  • Geen uitstralende klachten in bil of been meer
  • Meer (werk)plezier
  • Direct toepasbaar
  • Jip-en-Janneke taal geschreven