Win-actie voor Stoerste Zoetermeerder en Blijtijds Magazine
Win-actie voor Stoer en Blijtijds magazine
3 juni 2021 

Win-actie voor Stoer en Blijtijds magazine

Een Win-actie vanwege mijn verkiezing tot “Stoerste Zoetermeerder” en verschijning als expert in het Blijtijds magazine, dat lijkt me een heel goed idee na deze superleuke week waarin ik ook nog de grens van 1.000 abonnees op mijn YouTube kanaal “Fysio Maaike” heb mogen overschrijden.

Stoerste ZoetermeerderStoerste Zoetermeerder Fysio Maaike

Na mijn uitgebreide reportage voor Internationale Vrouwendag op 9 maart 2021, volgde de aanvraag om een video op te nemen voor “Studio Stoer”. In Museum de Voorde nam ik de video op, waar ik mocht vertellen wat ik het stoerst vind aan mezelf, namelijk de stap te nemen van een vaste aanstelling, veilig in het HagaZiekenhuis als fysiotherapeut, naar een zelfstandige fysiotherapie praktijk in Zoetermeer. Waar ik nog maar 2 jaar woonde en verder (op de buren na), niemand kende.
En warempel werd ik verkozen tot “Stoerste Zoetermeerder”, hoe gaaf! Met als resultaat: een krantenartikel in het Streekblad van Zoetermeer, en mijn poster door de stad heen verspreid, zowel Zoetermeer alsook in Den Haag. Heel gaaf en bijzonder.

Expert Rugklachten in Blijtijds Magazine

Ook werd ik als expert in het behandelen van Rugklachten, gepubliceerd in het Blijtijds magazine. Met een oplage van 1,5 miljoen en 535.000 abonnees, is dit magazine 4 x per jaar bijgevoegd bij de gids. In het artikel geef ik antwoord op 9 prangende vragen over onze rug. Gemist? Lees het artikel natuurlijk hier.

 

Fysio Maaike in het Blijtijds magazine

Fysio Maaike als expert in Blijtijds

 

Win-actie: Win eeuwig toegang tot alle Rugklachten modules en Beweeg en Ontspan lessen

Doe mee aan de Win-actie! En win eeuwig toegang tot alle Rugklachten modules (inclusief verbeteringen en laatste updates), alle Beweeg en Ontspan lessen (ook inclusief verbeteringen en laatste updates), in de Online Community.

Wat moet je hiervoor doen?
-Post voor 1 juli 2021 een foto van het Blijtijds magazine artikel of de Stoer Poster op:
—Instagram met #fysiomaaike
—Facebook met @fysiomaaike

En WIN!

De winnaar of winnares wordt 1 juli 2021 bekend gemaakt via Instagram en Facebook!

Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.

arrow_drop_up arrow_drop_down