Fysio Maaike bij Koffietijd op RTL 4 op dinsdagochtend 12 oktober 2021
Fysio Maaike bij Koffietijd op RTL 4 a.s. dinsdag 12 oktober
03 oktober 2021 

Fysio Maaike bij Koffietijd op RTL 4 a.s. dinsdag 12 oktober

Na een korte versie commercial op nationale televisie, een lange versie commercial, ook op nationale televisie, een commercial voor de KNAB bank, een televisie en radio optreden bij Focus op Zoetermeer, en meerdere artikelen zoals in het magazine “Blijtijds”…

Mag ik nu aanstaande dinsdagochtend 12 oktober 2021 aanschuiven bij Koffietijd op RTL 4. De uitzending is dagelijks van 10.00-11.00 uur en ik mag zo’n 10 minuten lang mijn expertise delen met 150.000-200.000 kijkers over Fysiotherapie en natuurlijk over rugklachten.

Thuiswerken en klachten

Het thuiswerken heeft voordelen en natuurlijk ook nadelen. Zo zitten mensen veel te lang achter hun bureau. Als het al een goed bureau is. Met een beeldscherm als computer, als het al een computer en geen laptop is. Vaak zonder muis of zonder los toetsenbord.
Het loopje naar het koffiezetapparaat is erg kort geworden, traplopen of jezelf verplaatsen gebeurd bijna niet meer en dat betekent vaak: fysieke klachten. Zoals Rugklachten.
Al ontzettend veel mensen heb ik mogen helpen en help ik nog steeds met thuiswerkklachten, in mijn praktijk. Veel hebben nek- en/of rugklachten. Daarnaast mag ik natuurlijk dagelijks mensen helpen met rugklachten met mijn Online Programma tegen rugklachten, in de Online Community. 

In de aflevering van Koffietijd zal ik ingaan op deze nek- en rugklachten en wat jezelf, op jouw thuiswerkplek, hiertegen kunt doen.

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.