Fysio Maaike in een interview via Qredits over de Ondernemersschool
Fysio Maaike geïnterviewd via Qredits over de Ondernemersschool
27 juni 2022 

Fysio Maaike geïnterviewd via Qredits over de Ondernemersschool

In september 2016 startte ik mijn succesvolle bedrijf Fysiotherapie Beweeg en Ontspan. In het voorjaar van 2016 volgde ik via de Gemeente Zoetermeer en Qredits, de Eigen Baas Avondschool. Gedurende 8 weken lang, 2 avonden per week, kreeg ik les in diverse onderwerpen. Van een boekhouder tot een kredietverstrekker (Qredits) en van een social media vrouw tot een netwerk man. Het was een ontzettend leerzame periode waarin ik ook heel veel nieuwe mensen mocht leren kennen. Met sommigen heb ik nog steeds contact, en sommigen komen zelfs in mijn praktijk als "patiënt". 

De Ondernemersschool van Qredits en Gemeente Zoetermeer

Deze (Eigen Baas) Ondernemersschool was voor mij dé opstart naar een succesvol bedrijf. Wil je mijn pad en mijn ervaringen lezen? Lees mijn hele verhaal op Binnenlands Bestuur via deze link:

‘De Ondernemersschool was één groot leerfestijn’ (binnenlandsbestuur.nl) 

Ook meedoen aan de Ondernemersschool?

Wil jij ook ondernemer worden en meedoen aan de Eigen Baas Avondschool / Ondernemersschool? Vind informatie bij jouw gemeente of natuurlijk via Qredits of zij in de buurt van jouw woonplaats ook deze Ondernemersschool aanbieden.Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.