Ik stop wel, stoppen met roken
Ik Stop Wel, de manier om te stoppen met roken
30 oktober 2021 

Ik Stop Wel, de manier om te stoppen met roken

Stoppen met roken is hartstikke belangrijk. Het is goed voor je longen, je lichaam, je ademhaling en natuurlijk sowieso ook heel erg goed voor je portemonnee.

Ik Stop Wel heeft een Online methode ontwikkeld waarin ze je aan het hand meenemen om te stoppen met roken. Het is een online programma waarbij je:

-In 1 keer stopt met roken
-Online, dus vanuit huis te volgen
-Maar liefst twee krachtige verandersessies!
-Alle modules en sessies kun je meerdere keren herhalen
-Via PC, laptop, tablet of smartphone
-86% slagingskans
-Mogelijkheid tot 5 weken extra dagelijkse nazorg

Samenwerking met Ik Stop Wel

Ik ondersteun dit online programma ontzettend. Het is bewezen effectief bij 86% en al veel van mijn cliënten die rookten heb ik hier naartoe doorverwezen. Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met Ik Stop Wel. Je kunt hier veel meer informatie hierover vinden.

Stop jij ook vandaag nog met roken?

Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.