Praktijk is verhuisd naar Fidelioschouw 7 in Zoetermeer
Praktijk is verhuisd naar Fidelioschouw 7 in Zoetermeer
30 mei 2022 

Praktijk is verhuisd naar Fidelioschouw 7 in Zoetermeer

Het is zover! De Fysiotherapie praktijk is verhuisd naar Fidelioschouw 7 in Zoetermeer. Van de wijk Rokkeveen, naar de wijk de Leyens. Van een ingang met een trap, naar een eigen ingang op de begane grond. Van trainingen bij het Hertenkamp, naar trainingen in een eigen Personal Training tuin. En nog veel meer veranderingen!

Fysio praktijk in de Leyens, Zoetermeer

Na ruim 5 jaar praktijkvoering in Rokkeveen, Cypresgroen 22, begon vorig jaar de wens te ontstaan om de praktijk beneden te situeren, met een eigen ingang. En dan nog als extra speciale wens, een mooie trainingsruimte buiten.
Lastig was het zeker, zeker in deze gekke huizenmarkt-tijd. Maar niet onmogelijk.
We vonden onze woning eind oktober 2021 op Fidelioschouw 7. Een grote woning met 3 tuinen! Voor bij onze ingang van de woning, aan de achterzijde van onze woning naar een supergroot, vrij grasveld. En een zijtuin! Met een praktijkruimte ertussen, ideaal.

Verhuisd naar Fidelioschouw 7

En zodoende kregen we 4 april 2022 de sleutel van Fidelioschouw 7. Met een hoop ideeën voor verbouwingen en een hoop wensen voor die zij ingang en dus Personal Training tuin.
Sinds maandag 30 mei 2022 wonen én werken we vanuit Fidelioschouw 7 in de Leyens, Zoetermeer.

Verhuisacties

Bij een verhuizing horen natuurlijk verhuisacties. En dat zijn er 2.

-Een uur lang gratis Personal Training in de gloednieuwe Personal Training tuin
-Eeuwig toegang met een bizar lage prijs voor de Rugklachten Vrije Methode® in de Online Fysio Academie

Lees er alles over op: https://fysiomaaike.nl/verhuisacties

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.