Wat zijn jou goede voornemens?
Wat zijn jou goede voornemens?
02 januari 2019 

Wat zijn jou goede voornemens?

Een nieuw jaar 2019! Nieuw jaar, nieuwe kansen! En natuurlijk nieuwe, goede voornemens! Voornemens zijn hartstikke goed; voornemens beperken je niet, maar geven je juist kracht! Ook is een nieuw jaar DE mogelijkheid om terug te kijken, maar ook juist om vooruit te kijken! Plan die mooie vakantie voor 2019! Plan dat doel (privé en/of werk gerelateerd)! Schrijf het op, visualiseer het en je doel wordt tastbaarder, helderder en meer bereikbaar!

Persoonlijk heb ik ook, zowel privé, alsook bedrijf gerelateerd genoeg nieuwe doelen. Ik heb ze tastbaar gemaakt, opgeschreven en heb het er met de mensen die dicht bij me staan vaak over. Dromen mag, groot dromen mag ook. Maak een vision board, of schrijf gewoon je doelen op, maar DOE het!

Een goed voornemen is niet opgelegd door iemand anders (je partner, je baas), maar komt juist vanuit jezelf! Juist daarom geeft een goed voornemen ook kracht! Die kracht heb je heel hard nodig om je voornemen stand te houden en niet te bezwijken voor alle verleidingen eromheen (afhankelijk van je doel kunnen dat meerdere factoren zijn, snoep, sigaretten, films kijken, netflix?!). De kracht die je vervolgens krijgt wanneer je niet aan de verleiding(en) toegeeft, is immens groot. Ontzettend veel voldoening kun je eruit halen door niet aan de verleiding(en) om je heen toe te geven. Maar pas op, juich niet te vroeg… Verleidingen zijn geniepig en kunnen ook nog na maanden toeslaan. Maar geef je er niet aan toe, dan komt de trots dat je het hebt volgehouden. Die trots wil graag een beloning, een beloning dat je toch 1 keer zondigt. Niet doen, anders heb je volgend jaar weer dezelfde goede voornemens 😉

Ik wens jullie alleen een ontzettend sportief en relaxed 2019 toe!
Lieve groet, Fysio Maaike

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.