10% korting bij Fysio Supplies via Fysio Maaike
10% korting bij FysioSupplies

Krijg via Fysio Maaike, 10% korting op trainingsmaterialen bij Fysio Supplies.

Fysio Supplies is dé webshop voor mij als Fysiotherapeut om mijn Dry Needling naalden te kopen, natuurlijk mijn Medical Taping tape van Cure Tape. Maar ook mijn trainingsmaterialen die in grote getalen aanwezig zijn in mijn nieuwe kast buiten in de Personal Training tuin.

Krijg 10% korting bij Fysio Supplies

Met de code FYSIOMAAIKE10, krijg jij 10% korting op trainingsmaterialen bij Fysio Supplies. Ga naar Fysio Supplies, bestel trainingsmaterialen en ontvang 10% korting. Goed voor jezelf, jouw beweging en jouw ontspanning.

Over de schrijver
Ik ben Fysio Maaike, trotse eigenaresse van de meest betrokken Fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. Mijn passie is om jou van je lichamelijke en/of geestelijke klachten af te helpen door middel van Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Beweging en Ontspanning. Mijn specialisme is (uitstralende) Rugklachten, waar ik dagelijks mensen mee mag helpen in mijn praktijk en met mijn online programma's tegen (uitstralende) Rugklachten. Wie weet ben jij wel de volgende die ik mag helpen! Beweeg en Ontspan: Sportieve en Relaxte groet, Fysio Maaike
Reactie plaatsen

Ik help jou graag, neem gerust contact op

Ik help jou erg graag van je fysieke en/of mentale klachten af en breng je graag terug in balans door middel van mijn behandelingen.


Gebruik de onderstaande knop om contact met me op te nemen voor Fysiotherapie, Medical Taping, Dry Needling, Groepstraining Indoor of Outdoor, Online Fysiotherapie en/of Fysio Maaike op jouw werkvloer.

Ook kun je me vinden, volgen en liken op social media.